Ванільний бісквіт на олії та окропі чи то шифоновий бісквіт на окропі

Відмінна основа для смачного торта – ніжний та повітряний білий ванільний бісквіт. Достатньо здобрити коржі збитими вершками або іншим улюбленим кремом, додати шматочки фруктів чи горіхи – і такий домашній торт здатний задовольнити смаки самих вибагливих гурманів. Продовжувати читання Ванільний бісквіт на олії та окропі чи то шифоновий бісквіт на окропі

Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний

Сьогодні розкажу як спекти ніжний шифоновий бісквіт на олії та молоці (англ. Chiffon cake). Його ще називають молочний бісквіт. Щоб корж вийшов повітряним і пишним, потрібно правильно підготувати і збити всі інгредієнти. Це найголовніша частина в приготуванні тіста. Продовжувати читання Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний