Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки

Сальтисон – це гостра та пряна італійська варена ковбаса зі шматочків м’яса і додаванням фаршу. І зараз ми розкажемо, як цю страву можна приготувати за допомогою мультиварки та спеціального приладдя, в якому робиться шинка.
Продовжувати читання Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки

Холодець з м’яса і домашній сальтисон в одній каструлі

Цей рецепт допоможе зекономити час, оскільки завдяки йому можна приготувати зразу дві страви: холодець і сальтисон. Зараз ми розкажемо про нюанси, які треба знати, аби все вийшло дуже смачним. Продовжувати читання Холодець з м’яса і домашній сальтисон в одній каструлі