Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Традиційна французька гаряча закуска відома під назвою жульєн, стане ідеальним варіантом для вечері або святкового меню. Страва ніжна, смачна і відмінно урізноманітнює трапезу. Також, грибний жульєн з гливами і куркою ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і салатами. Приготуйте жульен в горщиках рідним або гостям і ви точно не помилитеся у виборі смачною гарячої закуски. Продовжувати читання Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Пісна гречка з овочами – друга страва або гарнір

Для пісного меню ми підготували на сьогодні просту страву на основі гречаної крупи. Гречка з овочами і смачна, і корисна. Як відомо, гречана крупа добре поєднується як з овочами, так і з іншими бюджетними продуктами. Ми використали цю її властивість в запропонованій пісній страві і в підсумку отримали чудову за смаковими якостями кашу з тушкованою овочевою сумішшю. Продовжувати читання Пісна гречка з овочами – друга страва або гарнір

Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Картопляне пюре на курячому бульйоні

Смачний апетитний гарнір – невід’ємна складова будь-якого меню. Багато хто любить гарнір з картоплі. Хтось вважає за краще її смажити, хтось запікати, а багатьом подобається легке і ніжне пюре з картоплі. Приготувати його в домашніх умовах можна по-різному. У нашому рецепті ми зробили його з використанням готового курячого бульйону. Продовжувати читання Картопляне пюре на курячому бульйоні

Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечена скумбрія з часником і розмарином – проста страва з вишуканим смаком, яку зможе швидко зробити в домашніх умовах будь-яка господиня. Така гаряча рибна закуска відмінно доповнить гарніри з рису і коренеплодів, урізноманітнить святкове пісне меню красивою і апетитною подачею. Продовжувати читання Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Продовжувати читання Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці

Всім господарочкам вже давно відома гастрономічна істина про те, що курка чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами, включаючи, звичайно ж, картоплю і решту овочів. Ми поєднали дані продукти і зробили апетитну курячу страву в духовці. Як готується куряча грудка з картоплею і овочами в духовці демонструє мій покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці

Пісний салат з крабовими паличками без майонезу

У дні посту рекомендуємо простий салат без майонезу, основу якого складає білокачанна капуста, яку доповнюють популярні і затребувані в кухарській справі крабові палички. Нам також знадобиться для реалізації рецепту морква і солодка консервована кукурудза. В якості заправки береться олія оливи або інша рослинна. Кулінарні подробиці про те, як готувати пісний салат з крабовими паличками і овочами без майонезу демонструє наш покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Пісний салат з крабовими паличками без майонезу

Салат із стручкової квасолі з яйцем, сиром і майонезом

На цей раз, у нас в меню простий в реалізації салат із стручкової квасолі з яйцем і сиром. Смаковий тон страві задає, звичайно ж, спаржева квасоля. У нашому рецепті цей інгредієнт береться в замороженому вигляді, але можете сміливо брати і будь-яку іншу – відварену чи консервовану. Стручкова або спаржева квасоля в страві добре поєднується з курячими яйцями і сиром твердих сортів. Продовжувати читання Салат із стручкової квасолі з яйцем, сиром і майонезом

Рис з мексиканською сумішшю на сковороді – смачний пісний гарнір

Для тих, хто дотримується пісних днів, пропонується приготувати рис з мексиканською сумішшю на сковороді. Така готова овочева суміш популярна і затребувана. Вона, як правило, продається в замороженому вигляді в будь-якому супермаркеті. Склад її досить різноманітний. Це можуть бути і шматочки моркви, і горошок зелений, і квасоля двох видів (червона і / або стручкова), і зерна кукурудзи… Продовжувати читання Рис з мексиканською сумішшю на сковороді – смачний пісний гарнір