Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці

Кайнари – це татарські пиріжки з м’ясом.  Дуже смачні та поживні.  Власне, цим і славиться татарська кухня. Продовжувати читання Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці

Домашні пиріжки з капустою у духовці

Мабуть, нема такої сім’ї, яка не любить смакувати свіжими, ароматними домашніми пиріжками, а начинка зі смачної та корисної капусти подобається і дорослим і дітлахам.
Продовжувати читання Домашні пиріжки з капустою у духовці

Узбецька самса з листкового тіста або пиріжки з м’ясом

Самса – це смачна азійська страва, яка з’явилася ще 2 тисячоліття тому. Вона стала популярною у багатьох країнах, і зараз ми пропонуємо рецепт узбецької самси з м’ясом. Продовжувати читання Узбецька самса з листкового тіста або пиріжки з м’ясом

Здобні дріжджові трубочки з сиром чи то смачні сирні палички із дріжджового тіста

Хліб із сиром – це оптимальний але традиційний варіант швидкого перекусу. А ось здобні дріжджові трубочки з сиром – це смачна та презентабельна випічка, гідна святкового столу. За складом продуктів бутерброд та оригінальні сирні палички із дріжджового тіста ідентичні, а от за смаком – небо та земля!
Продовжувати читання Здобні дріжджові трубочки з сиром чи то смачні сирні палички із дріжджового тіста

Шпикачки в тісті – швидкі пиріжки з листкового тіста в духовці

Ці листові пиріжки – дуже швидка і смачна страва, яка обов’язково сподобається вашій родині та гостям.
Продовжувати читання Шпикачки в тісті – швидкі пиріжки з листкового тіста в духовці

Сибірські шаньги з картоплею

Сибірські шаньги – це старовинна страва, яка не схожа на пиріжки чи ватрушки. Це коржики з дріжджового тіста, на які мажуть несолодку, густу ситну начинку. В якості такої начинки може використовуватися намазка, зроблена зі сметани і борошна, з додаванням гороху чи іншої каші. Але найсмачнішими та найпопулярнішими є шаньги з картоплею.  Продовжувати читання Сибірські шаньги з картоплею

Смачні слойки з курагою з готового листкового тіста

Смачну солодку випічку можна робити з готового листового тіста.  Якщо ви придбаєте таку основу, процес приготування смаколиків значно прискориться, а смак – не зіпсується. Пропонуємо вам рецепт слойок з курагою з листового тіста. Продовжувати читання Смачні слойки з курагою з готового листкового тіста

Пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста

У самий розпал полуничного сезону хочеться побалувати рідних чимось новеньким, але нічого не приходить у голову? Це знайомо багатьом жінкам. Я вирішила допомогти вам у цьому та пропоную цей простий рецепт – надзвичайно смачні пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста. Пісочне печиво з начинкою з полуниці – це ще одна назва випічки, про яку сьогодні хочу говорити. Продовжувати читання Пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста

Дріжджові пиріжки з фаршем в духовці – дуже смачні

Домашня випічка у духовці – це завжди смачно, ситно та корисно. Саме за безліч гастрономічних переваг господині так полюбляють її готувати в домашніх умовах. Сьогоднішня пропозиція до столу – ситні дріжджові пиріжки з фаршем, запечені в духовці. В якості начинки використаємо змішаний м’ясний фарш. Сподіваюся докладні фото, якими я супроводжуватиму рецепт, допоможуть вам спекти пиріжки ще смачніші за мої. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з фаршем в духовці – дуже смачні

Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею