Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Сьогодні готуємо пиріг зі сливами.  Хоча… Чому лише сьогодні?  Я впевнена, після приготування цього неймовірного пирога за моїм рецептом, ви будете пекти його знову і знову.

Продовжувати читання Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Сирний пиріг зі сливою Тарт Татен або «Перевертиш»

Пиріг Тарт Татен або «Перевертиш» готується з яблуками або зі сливами.  Сьогодні ми будемо готувати пиріг з начинкою зі слив сорту «угорка».  Зірковим інгредієнтом цього пирога є карамель.

Продовжувати читання Сирний пиріг зі сливою Тарт Татен або «Перевертиш»

Чізкейк в домашніх умовах або сирний пиріг зі сливами з шоколадом: простий рецепт

А ви знали, що приготувати сирний пиріг зі сливами у домашніх умовах можна дуже швидко?  Ні?  Тоді, пропоную вашій увазі рецепт сливового пирога з сирною начинкою.  Цей рецепт схожий на рецепт Чізкейку, який родом із Нью-Йорку. Продовжувати читання Чізкейк в домашніх умовах або сирний пиріг зі сливами з шоколадом: простий рецепт

Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром

Сьогодні хочу поділитися рецептом сирного пирога зі сливами.  Має назву він «Страсбурзький».  Для приготування цього смачного пирога не потрібно багато часу, зусиль та якихось особливих інгредієнтів.

Продовжувати читання Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром

Солодкий пиріг з чорносливом – дуже швидко, смачно і ніжно

Готувати цей солодкий пиріг з чорносливом – просто одне задоволення. Приготувати цей рецепт дуже просто, результат – дуже смачний і, головне, ну дуже швидко.

Продовжувати читання Солодкий пиріг з чорносливом – дуже швидко, смачно і ніжно

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Рецепт сливового пирога з відомої американської газети Нью Йорк Таймс завоював серця тисяч господинь ще в минулому столітті. Десерт дуже простий в приготуванні, складається з доступних продуктів і готувати його дуже швидко – якихось 40 хвилин, включаючи процес випікання. Продовжувати читання Американський сливовий пиріг з газети New York Times