Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Весняно-літньому сезону притаманна наявністю на наших столах такого овочевого продукту як кабачок. Для приготування ми обираємо, зазвичай, гарні молоді плоди. З ними менше роботи та і відходів майже немає.  Продовжувати читання Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Тушковані баклажани з овочами на сковороді або соте з баклажанів

Синенькі – так ще величають баклажани, які у нашій країні люблять, практично, всі. З цього гастрономічного продукту з «привабливою» зовнішністю і дивним смаком зробити можна страви самого різного призначення: і оригінальну випічку; і пікантну, легку закуску; і смачні та ситні другі страви. Продовжувати читання Тушковані баклажани з овочами на сковороді або соте з баклажанів

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Баклажани – чудовий гастрономічний продукт, з якого господині можуть приготувати велику кількість найрізноманітніших буденних або вишуканих святкових закусок. Продовжувати читання Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Щука смажена з цибулею на сковороді – смачно та просто

Свіжий улов річкової риби, видобутий власноруч чоловічою половиною сімейства, не може не радувати господиню. З щук виходить чудова юшка і котлети, але особливо цінується Продовжувати читання Щука смажена з цибулею на сковороді – смачно та просто

Мариновані печериці швидкого приготування

Любите мариновані печериці? Не уявляєте жодного застілля без цих апетитних грибочків? Пропоную навчитися готувати їх в домашніх умовах. Продовжувати читання Мариновані печериці швидкого приготування

Щука маринована в оцті з цибулею і спеціями – закуска швидкого приготування

Пряна і дуже смачна щука маринована в оцті з цибулею і спеціями – відмінно прикрасить святкове застілля і доповнить повсякденне меню. Спосіб приготування такої рибної закуски абсолютно універсальний і підходить для маринування будь-якої риби. Продовжувати читання Щука маринована в оцті з цибулею і спеціями – закуска швидкого приготування

Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Нігвзіані бадріджані – баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню, а якщо точніше, то це рулетики з баклажанів з гострою начинкою. Як бачите, блюдо називається дуже заманливо і красиво. Ця пряна і ароматна баклажанна закуска з травами і горіхами ідеально урізноманітнює святковий стіл і вносить цікавий тон в повсякденне меню. Продовжувати читання Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Продовжувати читання Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем