Куряча пастрома в духовці запечена у фользі

Ароматна куряча пастрома в духовці запечена зі спеціями, стане рятівницею для багатьох господинь. Щоб створити в домашніх умовах цю універсальну м’ясну закуску для всієї родини, треба мінімум зусиль і компонентів. Домашня пастрома з курячої грудки може бути приготовлена як у нас, в гострому варіанті, або в більш ніжному варіанті – без пікантних спецій. Продовжувати читання Куряча пастрома в духовці запечена у фользі

Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска

Цього разу, запечена в духовці пастрома з курки маринується в молоці, з паприкою та прянощами. Вона припаде до смаку любителям м’ясних і пікантних страв. Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці має приємний кисло-солодкий смак і відрізняється неймовірно ніжною і м’якою структурою. Продовжувати читання Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска