Домашня кімчі з пекінської капусти – смачний салат по-корейськи з капусти

Кімчі з капусти – страва національної корейської кухні. Якщо подивитися на значення слова “кімчі”, то воно означає будь-які мариновані або солоні овочі, що приправляються часником та перцем. В мережі подано більш, як 200 рецептів приготування цієї страви. Кулінаркам стане в пригоді саме цей спосіб приготування кімчі з пекінської капусти, адже він швидкий, простий та перевірений багато разів на власному досвіді. Продовжувати читання Домашня кімчі з пекінської капусти – смачний салат по-корейськи з капусти

Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Весняно-літньому сезону притаманна наявністю на наших столах такого овочевого продукту як кабачок. Для приготування ми обираємо, зазвичай, гарні молоді плоди. З ними менше роботи та і відходів майже немає.  Продовжувати читання Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Малосольні огірки Добові, засолені з часником, зеленню і ягодами ялівця, стануть ідеальним овочевим доповненням до столу, що можна приготувати у будь-яку пору року. Продовжувати читання Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Молода кукурудза в духовці у фользі з маслом і спеціями

Смачні та ніжні молоді качани кукурудзи стануть ідеальною закускою в літній період, тому, сміливо включайте їх в своє літнє меню. Це гарний варіант оригінальної закуски на нашвидкоруч, яка багатьом припаде до смаку.  Продовжувати читання Молода кукурудза в духовці у фользі з маслом і спеціями

Тушкована кольорова капуста в сметані – просто, швидко і смачно

Ароматна і дуже смачна тушкована корфіола чи то кольорова капуста в сметані добре доповнить м’ясо, рибні та грибні страви. Така закуска з цвітної капусти швидка в приготуванні і підійде як в якості овочевої страви на кожен день, так і для подачі на святковий стіл.  Продовжувати читання Тушкована кольорова капуста в сметані – просто, швидко і смачно

Тушковані баклажани з овочами на сковороді або соте з баклажанів

Синенькі – так ще величають баклажани, які у нашій країні люблять, практично, всі. З цього гастрономічного продукту з «привабливою» зовнішністю і дивним смаком зробити можна страви самого різного призначення: і оригінальну випічку; і пікантну, легку закуску; і смачні та ситні другі страви. Продовжувати читання Тушковані баклажани з овочами на сковороді або соте з баклажанів

Овочі запечені у фользі – корисний і смачний овочевий гарнір в духовці

Дуже смачні овочі запечені у фользі збережуть при приготуванні всі свої корисні властивості і стануть гарним варіантом смачного гарніру до м’ясних, рибних і грибних страв. Продовжувати читання Овочі запечені у фользі – корисний і смачний овочевий гарнір в духовці

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Баклажани – чудовий гастрономічний продукт, з якого господині можуть приготувати велику кількість найрізноманітніших буденних або вишуканих святкових закусок. Продовжувати читання Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Нігвзіані бадріджані – баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню, а якщо точніше, то це рулетики з баклажанів з гострою начинкою. Як бачите, блюдо називається дуже заманливо і красиво. Ця пряна і ароматна баклажанна закуска з травами і горіхами ідеально урізноманітнює святковий стіл і вносить цікавий тон в повсякденне меню. Продовжувати читання Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані