Щука маринована в оцті з цибулею і спеціями – закуска швидкого приготування

Пряна і дуже смачна щука маринована в оцті з цибулею і спеціями – відмінно прикрасить святкове застілля і доповнить повсякденне меню. Спосіб приготування такої рибної закуски абсолютно універсальний і підходить для маринування будь-якої риби. Продовжувати читання Щука маринована в оцті з цибулею і спеціями – закуска швидкого приготування

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею – швидка пісна закуска

Пікантні мариновані печериці по-корейськи здивують збалансованим пряним смаком і тонким ароматом часничку. Блюдо насичене за смаком, просте і швидке в приготуванні. Печериці по-корейськи з морквою та цибулею – відмінний варіант одночасно і смачної пісної закуски, і цікавої грибної холодної закуски до свята. Продовжувати читання Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею – швидка пісна закуска

Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска

Цього разу, запечена в духовці пастрома з курки маринується в молоці, з паприкою та прянощами. Вона припаде до смаку любителям м’ясних і пікантних страв. Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці має приємний кисло-солодкий смак і відрізняється неймовірно ніжною і м’якою структурою. Продовжувати читання Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска

Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Нігвзіані бадріджані – баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню, а якщо точніше, то це рулетики з баклажанів з гострою начинкою. Як бачите, блюдо називається дуже заманливо і красиво. Ця пряна і ароматна баклажанна закуска з травами і горіхами ідеально урізноманітнює святковий стіл і вносить цікавий тон в повсякденне меню. Продовжувати читання Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Продовжувати читання Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем

Запечені курячі гомілки з сиром, маслом і зеленню

Апетитні курячі ніжки з сирною начинкою порадують оригінальною подачею, гармонійним смаком і пряним ароматом. Запечені курячі гомілки з сиром, маслом і зеленню – блюдо абсолютно універсальне, адже, поєднується абсолютно з будь-якими стравами – гарнірами, закусками, легкими салатами, тостами і різноманітними соусами. Продовжувати читання Запечені курячі гомілки з сиром, маслом і зеленню

Новорічна закуска Ялинка – цікава, проста, смачна і красива

Святковий стіл, який до Нового року накривається в кожній родині, в першу чергу заповнюють легкі новорічні салати, ефектні холодні закуски та нарізки. Без смачних, а головне, красиво і оригінально оформлених страв не обходяться і святкові банкети, фуршети на роботі, в офісі або в ресторані. Продовжувати читання Новорічна закуска Ялинка – цікава, проста, смачна і красива

Новорічна закуска Кульки на святковий стіл – оригінальна і красива

Оригінальна святкова закуска Кульки підійде як на новорічний, так і на будь-який інший святковий стіл. Готується таке ефектне блюдо з самих різних продуктів. Оформлення, теж, має різні варіанти. Обкатують сформовані кулі в горіхах, кокосі або в дрібно рубаних крабових паличках (та виходять сирні кульки-Рафаелло), у яєчному білку і/або жовтку, в паприці, куркумі … Продовжувати читання Новорічна закуска Кульки на святковий стіл – оригінальна і красива

Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами

Запечені в духовці фаршировані перці по-грузинськи мають начинку без рису. Тільки м’ясо, ароматна селера і, звичайно ж, горіхи. Це смачна і проста в приготуванні гаряча закуска, яка буде доречна на будь-якому святі. Ароматна м’ясна друга страва відмінно доповнить овочеві, злакові та інші м’ясні закуски. Продовжувати читання Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами