Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю

Сьогодні викладаю не самий швидкий та простий у виконанні, але дуже смачний англійський рецепт мусового торта із дзеркальною глазур’ю і яблучним компоте (Mousse Caramel Apple Cake). Він реально вимагає кілька днів для його втілення. Але ви будете задоволені своїм творінням. Ніжний і повітряний вершково-карамельний мус відмінно поєднується зі смаком яблучного желейного прошарку.  Продовжувати читання Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю

Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Ніжний і повітряний масляний бісквіт на жовтках з мигдальним борошном готується простіше, ніж ви можете собі уявити. Такий домашній бісквіт для торта відносять до категорії, що зветься бісквіт Женуаз (Génoise).  Він виходить дуже смачний і, завдяки наявності вершкового масла, злегка вологий, завдяки чому порадує вас найніжнішою текстурою і легким горіховим присмаком. Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі просто ідеально підходить в якості коржа для мусових тортів. Продовжувати читання Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем