Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто

Манти вважаються родичами пельменів, тільки розміром вони побільші і готуються на пару в пароварці або мультиварці. Начинку для тіста можна приготувати різну, наприклад, в нашому рецепті ми готуємо манти з м’ясом і картоплею. Картопля сира, а фарш накрутили з курячої грудки, але можна взяти і будь-який інший фарш (змішаний, зі свинини і з яловичини). Продовжувати читання Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто

Як варити манти в мультиварці або мантоварці на парі

Манти, так само як і пельмені, боози чи китайські пельмені (які різняться один від одного розміром, способом ліплення та способом приготування: на парі, в маслі або в малій кількості бульйону під кришкою) дуже “зручна” страва. Адже їх можна наліпити, відправити в морозилку, а потім, коли не вистачає часу на готування обіду, просто зварити.  Продовжувати читання Як варити манти в мультиварці або мантоварці на парі

Як ліпити манти красиво й правильно – покрокове фото

Багато господинь, які готують манти самостійно, не знають як ліпити їх, щоб це було красиво й правильно. Тому неодмінно потрібно ознайомитись із покроковими порадами з фото. Продовжувати читання Як ліпити манти красиво й правильно – покрокове фото

Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт

Манти з м’ясом – це китайська страва, яка ще в Середньовіччі стала популярною в Середній Азії. Зараз ми розкажемо, як приготувати смачну класичну їжу, яку найкраще робити зі свинини. Продовжувати читання Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт