Запечені курячі гомілки з сиром, маслом і зеленню

Апетитні курячі ніжки з сирною начинкою порадують оригінальною подачею, гармонійним смаком і пряним ароматом. Запечені курячі гомілки з сиром, маслом і зеленню – блюдо абсолютно універсальне, адже, поєднується абсолютно з будь-якими стравами – гарнірами, закусками, легкими салатами, тостами і різноманітними соусами. Продовжувати читання Запечені курячі гомілки з сиром, маслом і зеленню

Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами

Запечені в духовці фаршировані перці по-грузинськи мають начинку без рису. Тільки м’ясо, ароматна селера і, звичайно ж, горіхи. Це смачна і проста в приготуванні гаряча закуска, яка буде доречна на будь-якому святі. Ароматна м’ясна друга страва відмінно доповнить овочеві, злакові та інші м’ясні закуски. Продовжувати читання Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами