Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Недороге куряче м’ясо завжди мало й має багато шанувальників, тому таким поціновувачам цікаво буде ознайомитися з простим кулінарним рецептом приготування курчати, запеченого цілком у рукаві. Підготовлену тушку завчасно слід натерти ароматними пряними спеціями, що не може не підсилити апетит присутніх за столом.
Продовжувати читання Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Презентовані сьогодні ароматні, соковиті і дуже смачні курячі стегна в кисло-солодкому соусі стануть азіатською родзинкою на вашому столі. Продовжувати читання Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска

Цього разу, запечена в духовці пастрома з курки маринується в молоці, з паприкою та прянощами. Вона припаде до смаку любителям м’ясних і пікантних страв. Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці має приємний кисло-солодкий смак і відрізняється неймовірно ніжною і м’якою структурою. Продовжувати читання Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска