Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр

Круасани з дріжджового листкового тіста – це неймовірно смачна, ароматна, хрустка випічка. Пропонуємо вам елементарний рецепт її приготування. Продовжувати читання Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр

Класичні французькі круасани без начинки

Класичні французькі круасани українські господині звично називають рогаликами. Французи таку випічку не начиняють нічим, хоча це, звичайно ж, не забороняється. Продовжувати читання Класичні французькі круасани без начинки

Смачні круасани з листкового дріжджового тіста без начинки

Мій сьогоднішній рецепт буде присвячено смачним мініатюрним круасанам (croissant) без начинки, що готуються із англійського листкового дріжджового тіста. Формування випічки відповідає основним кулінарним принципам. Головна роль в даному рецепті відведена саме тісту. Саме завдяки йому, готові круасани з листкового дріжджового тіста без начинки виходять не просто смачні, але і неймовірно пишні та хрусткі.
Продовжувати читання Смачні круасани з листкового дріжджового тіста без начинки