Здавалося б, що з приготуванням гречки впорається будь-хто. Навіть дитина. Коли ж доходить до справи, багато людей починають проводити дослідження стосовно того, скільки брати гречаної крупи, скільки води додавати та скільки часу її варити. Адже смачну та розсипчасту кашу хочуть усі! Після сьогоднішнього рецепта ваше уявлення про гречану кашу перевернеться з ніг на голову. Готові? Я розповім як приготувати гречку без варіння. Так-так. Ви все правильно прочитали.
Тег рецептів: Каша без варіння
Гречка з кефіром без варіння – дієта на ранок для схуднення, очищення та здоров’я
Ви можете уявити, що можна приготувати гречану кашу, не піддаючи крупу тепловій обробці? Виявляється, це дуже просто зробити. Гречка без варіння ідеальна для схуднення, очищення та відновленню нормальної роботи шлунково-кишкового тракту. Для приготування такої сирої чи то лінивої гречки потрібно лише дві складові: кефір та гречана крупа. Саме дивне, що під час дегустації готової страви гречка не буде виглядати сирою, а деякі вважають таку кашу навіть смачнішою, ніж ту, яку варять на воді. Отже, сьогодні у нас на ранок буде дієтична гречка з кефіром без варіння.