Вергуни або пишний хмиз на кефірі, соді або дріжджах

Ці ласощі називають по-різному: вергуни, хрустики, хворост, вушка, хмиз. Та смак їх від цього не змінюється, вони завжди пишні, ароматні, м’які, готувати їх просто та швидко, а з’їдаються ще швидше. Багатьом вергуни знайомі з дитинства, коли мама чи бабуся випікала їх. Продовжувати читання Вергуни або пишний хмиз на кефірі, соді або дріжджах

Тонкий хрусткий хворост на горілці – як приготувати хворост в домашніх умовах

Вперше почувши про даний рецепт, виникло цікаве питання: “З чого у печива така назва “хворост”?” Приготувавши його, розумієш, що воно дійсно нагадує тендітні і кострубаті гілки дерева. такий домашній Продовжувати читання Тонкий хрусткий хворост на горілці – як приготувати хворост в домашніх умовах