Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Любителям смачненько поїсти угорська кухня пропонує оригінальну страву, що поєднує одразу і перше, і друге. Густий овочевий суп-гуляш з яловичини виходить настільки ситним, що ви надовго позбудетеся почуття голоду.

Продовжувати читання Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні

Мексиканська кухня – дуже цікава та різноманітна. І тим, хто любить нестандартні смакові поєднання та гостренький присмак, варто спробувати щось із мексиканських страв. Наприклад – чилі кон карне.
Продовжувати читання Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні

Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Сьогодні пропоную приготувати першу страву з чеської кухні – смачний овочевий літній крем-суп з цвітної капусти. Цей варіант приготування відноситься до, так званих, заправлених перших страв. Такий рецепт передбачає засмажку з додаванням борошна та молока. Завдяки такому способу приготування капустяний суп виходить густий та кремоподібний.

Продовжувати читання Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Суп-пюре з квасолі (заправлений)

Густий заправлений суп пюре з квасолі смачний, ситний і корисний. Приготувати його, в принципі, просто, але багато часу займе варіння до готовності самої квасолі. Давайте перейдемо до рецепта.

Продовжувати читання Суп-пюре з квасолі (заправлений)

Смачний морквяний суп з сухариками

Суп з моркви з рисом, локшиною або сухариками дуже простий у приготуванні, але гарний і корисний. А найголовніше, його швидко і легко можна приготувати безпосередньо перед самим обідом або з ранку, перед тим як піти на роботу. Крім того, рецепт підійде і вегетаріанцям, і в пост, і дітям, і для повсякденної їжі.

Продовжувати читання Смачний морквяний суп з сухариками

Бульйон м’ясний з манною крупою

Румунські супи примітні тим, що готуються на основі м’ясних бульйонів і різних каш. Пропонований рецепт дає можливість приготувати першу страву на основі заздалегідь звареного курячого бульйону і манної крупи.
Продовжувати читання Бульйон м’ясний з манною крупою

Літній суп з кабачків

Густий літній суп з кабачків за цим рецептом зможе приготувати будь-яка господиня. Перша страва належить до болгарської кухні і особливий смак їй додає використовуване в процесі варіння кисле молоко. Тільки приготувавши такий кабачковий суп, Ви зможете оцінити наскільки це смачно.

Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.

Продовжувати читання Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини