Горіховий бісквіт без борошна і крохмалю – бісквітний м’який грильяж для торта

Волоські горіхи за ціною значно доступніші за заморські аналоги, а випічка з ними дуже смачна. Пропоную переконатися в цьому і зробити разом зі мною дуже смачний бісквітний горіховий корж без борошна, манки чи крохмалю. Процес приготування – дуже простий, дотримуйтесь моїх порад і звіряйте свої результати з покроково зробленими фото. У підсумку, у вас вийде не звичайний корж, а ароматний, з насиченим горіховим смаком. І хоч я і називаю його бісквітом, але по своїй текстурі він більше схожий на м’який грильяж. Продовжувати читання Горіховий бісквіт без борошна і крохмалю – бісквітний м’який грильяж для торта

Білково-горіхові коржі для торта Естерхазі – повітряні та легкі

Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом приготування тоненьких повітряних коржів з білків і горіхів для смачного торта Естерхазі. Можна знайти різні варіанти їх приготування: на основі фундука, мигдалю або на горіховій суміші. Продовжувати читання Білково-горіхові коржі для торта Естерхазі – повітряні та легкі

Солона карамель на вершках з желатином і горіхами – карамельно-горіхова прослойка для тортів

Від внутрішньої начинки торта залежить і смак, і форма десерта. Сьогодні розповім як готується дуже смачна карамельно-горіхова прослойка для тортів. Продовжувати читання Солона карамель на вершках з желатином і горіхами – карамельно-горіхова прослойка для тортів