Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Дзеркальна глазур – це ефектне, гарне та популярне в наш час глянцеве покриття тортів та інших десертів. Частіше за все ним покривають мусові торти, але і традиційні не є виключенням. Хоча, традиційні торти, як правило, покривають не цілими, а тільки верхівку. По бічній поверхні глазур має стікати красивими потьоками. Гляссаж – це термін, який, є похідним від слова «глянець». І означає він наведення або надання будь-чому дзеркального блиску. Для кондитерів – це блискуче, глянцеве покриття тортів і тістечок. Таким чином, кондитери під словом гляссаж розуміють дзеркальну глазур – блиск і глянець. Продовжувати читання Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Блискуча шоколадна глазур для торта з шоколаду, на воді та маслі

Будь-яке тістечко, печиво або тортик стає красивішим і смачнішим, якщо покрити його ароматною та симпатичною блискучою шоколадною глазур’ю. У своєму рецепті я хочу поділитися з господинями своїм перевіреним способом приготування глазурі з шоколаду і вершкового масла. Продовжувати читання Блискуча шоколадна глазур для торта з шоколаду, на воді та маслі

Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Велюрове покриття для десертів – це популярна і вишукана альтернатива традиційній глянцевій глазурі для тортів і тістечок. Зробити велюрове покриття в домашніх умовах доволі легко.
Продовжувати читання Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Густа шоколадна глазур з шоколаду і вершків для торта

Навіть самі смачні торти і тістечка стають ще смачнішими і бажанішими, якщо глазурувати їх блискучим шоколадним покриттям. Сьогодні я поділюсь з вами своїм досвідом і розповім як зварити просту шоколадну глазур з шоколаду і вершків в домашніх умовах. Продовжувати читання Густа шоколадна глазур з шоколаду і вершків для торта

Шоколадний ганаш для вирівнювання торта з шоколаду та масла

Вирівнювання тортів ганашем застосовують для того, щоб десерт мав рівні поверхні та добре тримав форму, що дозволяє домогтися гарних результатів у їх виготовленні та оформленні. Продовжувати читання Шоколадний ганаш для вирівнювання торта з шоколаду та масла