Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків – швидко та просто

Самий приємний спогад дитинства – запашні та рум’яні пиріжки, що з любов’ю готувала для нас із сестрою бабуся. Здається, я навіть відчуваю той неповторний аромат начинки з ліверу та смаженої капусти, грибів та картоплі, соковитого м’яса та солоденького яблучного повидла. Продовжувати читання Смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків – швидко та просто

Несолодкі дріжджові булочки з сиром і часником в духовці

Несолодкі дріжджові булочки з сиром і часником – це проста і смачна домашня випічка на будь-який випадок. Спечені в духовці булочки-рулетики або булочки-троянди чи то равлики – називайте як хочете – красиві, ароматні і дуже смачні. Такі дріжджові завиванці з начинкою з сиру, часнику і цибулі, відрізняються швидким приготуванням, красивою подачею і чудово поєднуються не тільки з першими стравами. Продовжувати читання Несолодкі дріжджові булочки з сиром і часником в духовці