Смачний дріжджовий пиріг із гарбузом і родзинками – пиріг Сонечко

Давно всім відомо, що гарбуз має багато корисних елементів. В осінню та зимну пору вітамінні гарбузові страви здатні тримати імунітет людини в нормі. Продовжувати читання Смачний дріжджовий пиріг із гарбузом і родзинками – пиріг Сонечко

Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці

Кайнари – це татарські пиріжки з м’ясом.  Дуже смачні та поживні.  Власне, цим і славиться татарська кухня. Продовжувати читання Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці

Уалібах – осетинський пиріг з сиром в духовці

Багато з нас якщо й не куштували, то точно чули про осетинські пироги.  На їх батьківщині, в Осетії, вони мають назву Уалібах і є страшенно популярною стравою.  Немає жодної осетинської родини, яка б не готувала ці пироги. Продовжувати читання Уалібах – осетинський пиріг з сиром в духовці

Смачний маковий пиріг-равлик із дріжджового тіста

Мало хто може проігнорувати аромат домашньої дріжджової випічки, коли він манить на кухню. Продовжувати читання Смачний маковий пиріг-равлик із дріжджового тіста

Виборзькі булочки – здобні булочки з посипкою і повидлом

Рецепт виборзьких булочок відомий вже дуже багато років. Ще у довоєнні часи він часто зустрічався у різних кулінарних книгах та передався від однієї хазяйки іншій. Продовжувати читання Виборзькі булочки – здобні булочки з посипкою і повидлом

Повітряні дріжджові пончики на кефірі

Назва «пончик» походить від польського слова «pączek», яке в перекладі означає пампушка. Багато хто знає, що в США святкують день пончика. Це відбувається в першу п’ятницю літа. Продовжувати читання Повітряні дріжджові пончики на кефірі

Дріжджові ватрушки з сиром

Ватрушки з сиром є відомою та найпоширенішою дріжджовою випічкою російської кухні, яка ідеально “прижилася” й на Україні.

Продовжувати читання Дріжджові ватрушки з сиром

Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Яблуко – це один із самих розповсюджених різновидів фруктів, поласувати яким можна в будь-яку пору року. Отже, пропоную приготувати ароматний, красивий та смачний яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста. Смаковий союз «яблуко-кориця», що давно став класикою кондитерського мистецтва, не залишить байдужим жодного ласуна. Продовжувати читання Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний