Домашня солона карамель для торта та смачний карамельний соус для десертів

М’яка солона карамель використовується кондитерами не тільки як топінг для прикраси і оформлення різноманітних десертів і тортів, але і для приготуванні найрізноманітніших ласощів. Адже, вона гармонійно доповнює солодку випічку в якості карамельної начинки . Продовжувати читання Домашня солона карамель для торта та смачний карамельний соус для десертів

Солодка домашня карамель для торта, крему, начинки та ідеальний соус-топінг

Якщо ви хочете надати торту або крему карамельний смак іриски, обов’язково освойте цей рецепт. Ванільна домашня карамель для торта, крему або начинки за цим рецептом виходить дуже смачна і ніжна. Продовжувати читання Солодка домашня карамель для торта, крему, начинки та ідеальний соус-топінг

Солона карамель на вершках з желатином і горіхами – карамельно-горіхова прослойка для тортів

Від внутрішньої начинки торта залежить і смак, і форма десерта. Сьогодні розповім як готується дуже смачна карамельно-горіхова прослойка для тортів. Продовжувати читання Солона карамель на вершках з желатином і горіхами – карамельно-горіхова прослойка для тортів