Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Ніжний і повітряний масляний бісквіт на жовтках з мигдальним борошном готується простіше, ніж ви можете собі уявити. Такий домашній бісквіт для торта відносять до категорії, що зветься бісквіт Женуаз (Génoise).  Він виходить дуже смачний і, завдяки наявності вершкового масла, злегка вологий, завдяки чому порадує вас найніжнішою текстурою і легким горіховим присмаком. Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі просто ідеально підходить в якості коржа для мусових тортів. Продовжувати читання Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Якщо у вас не завжди виходять бісквіти пишні та високі, погано тримають форму і опадають, тоді цей рецепт бісквіта Женуаз те, що вам потрібно. Такий бісквіт на маслі відомий у світі ще і під назвою генуезький бісквіт. Я докладно розповім і покажу на покроково зроблених фото, як правильно приготувати такий смачний та пишний бісквітний корж. Він ідеально тримає форму після випічки і ніколи не осідає. Головне – не заварити яйця на водяній бані при замішуванні тіста. ? Сьогоднішній рецепт про те, як спекти масляний бісквіт Женуаз з какао легко та правильно. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз

Правильно приготовлений бісквіт – це запорука успішно виконаного торта. Якщо бісквітні коржі виходять сухими і щільними, то ніякий крем, яким би він смачним і чудовим не був, не врятує кінцевий результат. Продовжувати читання Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз