Частенько буває так, що для приготування якоїсь страви ви використали тільки білки, а жовтки залишаються в якості “бонусу”. Зберігати їх довго не можна. Тому, є два варіанти їх правильної «утилізації»: підсмажити омлет або спекти бісквіт. Про другий варіанті я сьогодні і хочу розповісти. Насичено-жовтий, смачний та простий у приготуванні масляний бісквіт на жовтках – відмінна основа для тортів типу Пташине молоко. Також, такий смачний і ніжний бісквіт на жовтках та вершковому маслі, який завжди виходить, можна використовувати в якості основи для желейних та муссових тортів або як коржі в смачних багатошарових бісквітних десертах. Продовжувати читання Масляний бісквіт на жовтках, що виходить завжди – простий та смачний
Тег рецептів: Бісквіт на жовтках
Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем
Ніжний і повітряний масляний бісквіт на жовтках з мигдальним борошном готується простіше, ніж ви можете собі уявити. Такий домашній бісквіт для торта відносять до категорії, що зветься бісквіт Женуаз (Génoise). Він виходить дуже смачний і, завдяки наявності вершкового масла, злегка вологий, завдяки чому порадує вас найніжнішою текстурою і легким горіховим присмаком. Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі просто ідеально підходить в якості коржа для мусових тортів. Продовжувати читання Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем