Найсмачніше повітряне тістечко безе

Безе — вишукане французьке тістечко, ніжне, легке, повітряне та солодке, просто тане у роті. Для його приготування потрібно мінімум продуктів. Сама технологія приготування надзвичайно проста, тільки обов’язково потрібно дотримуватися деяких правил, тоді десерт буде чудовий. Продовжувати читання Найсмачніше повітряне тістечко безе

Маленьке тістечко безе в мультиварці

Зараз ми вам розкажемо, як можна приготувати тістечка безе в мультиварці.  Продовжувати читання Маленьке тістечко безе в мультиварці

Шоколадне безе або меренга з горіхами в духовці

Переважній більшості людей подобається все шоколадне, тому, рецепт шоколадного безе саме для таких ласунів. Їхній увазі пропонується спосіб приготування не просто звичайних безешок, а кошиків з горіхами. Продовжувати читання Шоколадне безе або меренга з горіхами в духовці

Спокуса – смачний горіховий десерт з безе з кремом та бананами

Солодкий домашній десерт, про який йтиметься далі, не дарма має назву “Спокуса”, спробувавши його один раз, це відчуття апетитної насолоди захочеться відчувати знову та знову. Продовжувати читання Спокуса – смачний горіховий десерт з безе з кремом та бананами

Домашні безе з горіхами – повітряні тістечка-меренги

Мені, на жаль, не відоме ім’я кулінара, який першим здогадався запекти в духовці збиті в піну яєчні білки, але я безмежно вдячна цій людині за такий смачний десерт. Хрусткі меренги – солодкі тістечка, які легко приготувати в домашніх умовах з найпростіших та доступних продуктів.
Продовжувати читання Домашні безе з горіхами – повітряні тістечка-меренги

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею – смачний грушевий десерт

Цей повітряний і дуже ніжний десерт з грушевою начинкою всередині займає гідне місце серед величезного різноманіття десертів. Серед кулінарів він відомий як десерт з секретом або тістечко Павлова з сирним кремом і грушею. Продовжувати читання Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею – смачний грушевий десерт

Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару

Для прикраси десертів, тортів, тістечок і кенді барів (дитячих солодких столів), що стали популярними сьогодні,  часто використовують зроблене своїми руками кольорове безе на паличці. Продовжувати читання Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару