Якщо правильно приготувати плов, то це буде не тільки ситна, але й гарна страва. Рис повинен бути розсипчастим, зернятка пухкі та насичені ароматами усіх інгредієнтів та приправ плову. За класичним рецептом для приготування страви беруть молоду баранину, та багато варіантів плова адаптовані під телятину, яловичину, свинину, навіть курку. Продовжувати читання Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті
Інгредієнт рецептів: Зіра
Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді
Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді
Смачний шафрановий хумус з нуту з часником
Хумус – це цікава східна страва, яка легко готується, адже для неї треба тільки горох нут, кунжутна паста тахіні і різні спеції. Продовжувати читання Смачний шафрановий хумус з нуту з часником
Смачний плов з нутом і куркою
Плов з нутом і куркою – це оригінальна, смачна та нестандартна страва. Пропонуємо простий рецепт її приготування, щоб ви змогли зробити цю смакоту, спробувати її самі та пригостити рідних. Продовжувати читання Смачний плов з нутом і куркою
Імеретинське хачапурі з сиром – коржі на кефірі з сирною начинкою
Хачапурі – це грузинська страва, яка може бути як м’ясною, так і вегетаріанською. Але найбільш смачне, популярне та традиційне хачапурі – імеретинське з сиром. Продовжувати читання Імеретинське хачапурі з сиром – коржі на кефірі з сирною начинкою
Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі
Сьогоднішня наша страва – смачна та соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі. Для того, щоб смачно запекти свиняче м’ясо в духовці за цим рецептом потрібно зовсім небагато: обрати гарний шмат свинячого ошийку, підібрати букет ароматних спецій та запастися гранатовим соусом наршараб. Продовжувати читання Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі
Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні
Мексиканська кухня – дуже цікава та різноманітна. І тим, хто любить нестандартні смакові поєднання та гостренький присмак, варто спробувати щось із мексиканських страв. Наприклад – чилі кон карне.
Продовжувати читання Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні