Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Сьогодні пропоную приготувати першу страву з чеської кухні – смачний овочевий літній крем-суп з цвітної капусти. Цей варіант приготування відноситься до, так званих, заправлених перших страв. Такий рецепт передбачає засмажку з додаванням борошна та молока. Завдяки такому способу приготування капустяний суп виходить густий та кремоподібний.

Продовжувати читання Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Смачний морквяний суп з сухариками

Суп з моркви з рисом, локшиною або сухариками дуже простий у приготуванні, але гарний і корисний. А найголовніше, його швидко і легко можна приготувати безпосередньо перед самим обідом або з ранку, перед тим як піти на роботу. Крім того, рецепт підійде і вегетаріанцям, і в пост, і дітям, і для повсякденної їжі.

Продовжувати читання Смачний морквяний суп з сухариками

Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.

Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.

Продовжувати читання Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Гуляш фальшивий або пісний

Гуляш пісний або фальшивий просто не замінимий під час посту, при вегетаріанському харчуванні або коли Ваш організм вимагає розвантаження. Рецепт цього угорського супу гранично простий і для варіння потрібні найдоступніші продукти.

Продовжувати читання Гуляш фальшивий або пісний