Дуже смачні і ніжні мусові торти та десерти зараз на піку популярності. Вони поступово витісняють звичні нам з дитинства прості заварні, листкові та бісквітні тістечка. Хочете здивувати гостей своїми кулінарними здібностями? Скористайтесь модною тенденцією і приготуйте замість звичайного традиційного крему ніжний чорничний мус для торта. Чому з ягід обрана саме чорниця? Вона має приголомшливий смак, переносить заморозку без втрати своїх якостей і відмінно поєднується з різними видами коржів. Продовжувати читання Білковий мус з чорницею для торта – смачний крем з вершками та желатином
Інгредієнт рецептів: Желатин
Новорічний торт Сніжинка без випічки – кращий торт з вафельних коржів з кокосовою стружкою
Перед Новим роком на тендітні жіночі плечі звалюється маса справ. Не у всіх господинь залишається ентузіазм на кропітке приготування бісквітного шедевра. Тут на виручку прийде мій простий рецепт новорічного торта швидкого приготування. Продовжувати читання Новорічний торт Сніжинка без випічки – кращий торт з вафельних коржів з кокосовою стружкою
Сира Царська сирна паска з начинкою з маку – смачний великодній десерт без сирих яєць
Хочу поділитися смачним і простим у відтворенні рецептом паски з сиру. Великою популярністю в нашій родині користується великодня сирна паска з начинкою з маку. Продовжувати читання Сира Царська сирна паска з начинкою з маку – смачний великодній десерт без сирих яєць
Желатинова помадка для паски яка не кришиться – з білків та цукру з маслом
Є безліч рецептів білкової глазурі та помадок для покриття і прикраси пасок. Я пропоную свій улюблений та роками перевірений рецепт желатинової помадки на білках. Користуюсь ним вже багато років. Продовжувати читання Желатинова помадка для паски яка не кришиться – з білків та цукру з маслом
Як прикрасити паску на Великдень – прості та цікаві ідеї оформлення пасок на Великдень
Безліч ідей і рецептів існує щодо випічки та оформлення великодніх пасок. Найбільш прості та популярні ідеї оформлення я дам в кінці цього рецепта. Але спершу хочу поділитися своїм досвідом і розповісти як прикрасити паску на Великдень курчатами і трояндами з меренги. Продовжувати читання Як прикрасити паску на Великдень – прості та цікаві ідеї оформлення пасок на Великдень
Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта
Якщо в морозилці є такі заготовки як грушеве компоте на солоній карамелі та бісквітні коржі, то поєднати їх з улюбленим кремом та отримати смачний домашній торт не складе ніяких труднощів. Продовжувати читання Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта
Кондитерський гліттер або харчовий блиск для прикраси тортів та інших ласощів
Будь-який домашній торт хочеться завжди прикрасити самим гарним та незвичайним способом. Щоби завжди мати можливість прикрашати свої домашні десерти оригінально, пропоную навчитись робити дома харчовий блиск для прикраси тортів, пасок, печива та іншої солодкої випічки. Продовжувати читання Кондитерський гліттер або харчовий блиск для прикраси тортів та інших ласощів
Кондитерська мастика на інвертному сиропі – ідеальна для прикраса торта
Один із способів оформлення тортів – це використання кондитерської мастики. Сьогодні я розповім як готується кондитерська желатинова мастика на інвертному сиропі. Продовжувати читання Кондитерська мастика на інвертному сиропі – ідеальна для прикраса торта
Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної
Сьогодні буду робити смачні домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками своїми руками. На мій смак, гіркий шоколад чудово поєднується з полуничною і карамельної начинками. Продовжувати читання Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної
Ягідне компоте з полуниці – смачна желейна прослойка для торта
Смачний фруктовий або ягідний прошарок з желе – відмінна ідея для того, щоби весь час готувати вдома торти з різними смаками. Приємний свіжий смак полуничного компоте (конфі або кулі) чудово доповнює загальну композицію смачного бісквітного торта. Продовжувати читання Ягідне компоте з полуниці – смачна желейна прослойка для торта