Вінегрет – це простий салат, який полюбляє багато людей. І якщо ви серед них, тоді пропонуємо цікаву модифікацію – вінегрет в мультиварці. Продовжувати читання Незвичайний вінегрет в мультиварці з горошком та огірками
Інгредієнт рецептів: Зелений горошок консервований
Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком
Щі – це досить популярна страва, але далеко не всі знають, про нюанси її приготування. Тому зараз ми розкажемо про те, як приготувати дійсно наваристу і смачну першу страву. Продовжувати читання Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком
Смачний олів’є з шинкою, горошком і сметаною
Олів’є – це салат, який колись був придуманий французьким кухарем. Та за десятиріччя і навіть сторіччя рецепт дуже змінився, тому зараз ми куштуємо зовсім не те, що було вигадано спочатку.
Продовжувати читання Смачний олів’є з шинкою, горошком і сметаною
Зимовий салат вінегрет з горошком але без квашеної капусти
Щоб збагатити організм вітамінами та іншими корисними речовинами, влітку господині найчастіше готують різноманітні салати із свіжих овочів. Можна робити це і взимку, однак в цю пору року користь свіжих овочів дуже сумнівна, та й ціна досить велика. Тож до зимового меню зазвичай включають салат вінегрет. Сьогодні готуємо один із його різновидів – вінегрет з горошком. Продовжувати читання Зимовий салат вінегрет з горошком але без квашеної капусти
Смачний салат з курячою печінкою
Печінка дуже корисна і тут не посперечаєшся. Але найчастіше, їмо ми її тільки якщо лікар скаже, що знижений гемоглобін. Любителям страв з печінки і тим, “кому лікар сказав”, підкинемо простий рецепт дуже смачного печінкового салату. Викладають його шарами. Продовжувати читання Смачний салат з курячою печінкою
Класичний салат Олів’є: рецепти приготування, історія, склад та інгредієнти
Знаменитий та улюблений багатьма салат Олів’є вже давно прижився в повсякденному та святковому меню кожної родини. Однак, дуже часто його рецепт далекий від класичного французького варіанту приготування. Тож дозвольте нагадати склад, історію цієї страви та нагадати класичний рецепт салату Олів’є.
Продовжувати читання Класичний салат Олів’є: рецепти приготування, історія, склад та інгредієнти
Різі-бізі
Ця страва з рису родом з Італії. Різі-бізі (або рісі-бісі) готують в регіоні Венето, що біля Венеції. По-італійськи це пишеться як Risi e bisi і є, по суті, одним з видів різотто, приготовленого зі смачним зеленим горошком.
Салат по-міланськи
Італійський салат з макаронами дуже схожий на пасту, але, після з’єднання всіх інгредієнтів, повторній тепловій обробці не піддається і подається на стіл в холодному вигляді. Цей рецепт називається просто – макаронний салат по-міланськи.
Різотто з овочів
Різотто з овочів – ситна і корисна страва з рису, яка, нарівні з піцою або спагетті, служить візитівкою італійської кухні. Цей рецепт приготування не містить звичних для цієї страви м’яса, риби або інших морепродуктів. Тут тільки рис і овочі.
Курча з зеленим горошком
Тушковане курча із зеленим горошком, приготовлене за цим рецептом, виходить і красивим і смачним. Тому, підійде не тільки на кожен день, але і до святкового столу.