З лавашу можна робити різні смачні страви, навіть рулет з овочевою ікрою. І зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри
Інгредієнт рецептів: Зелень петрушки
Бігус зі свіжої капусти з куркою
Бігус – ситна і смачна страва з капусти та курки. Продовжувати читання Бігус зі свіжої капусти з куркою
Найсмачніший рататуй з баклажанів
Рататуй – це французька страва, що з’явилася в Провансі. Пропонуємо простий рецепт його приготування. Тим, хто хоче зробити гостру страву, рекомендуємо додати червоний перець. Продовжувати читання Найсмачніший рататуй з баклажанів
Царська шаурма – смачна закуска з лаваша з куркою і грибами печерицями
Коли я була студенткою, то одного разу у невеликій лавці купила та спробувала шаурму, яка мала назву «Царська». Чи то я тоді дуже хотіла їсти, але покупна шаурма здалася мені надзвичайно смачною. Продовжувати читання Царська шаурма – смачна закуска з лаваша з куркою і грибами печерицями
Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Приготувати смачний та яскравий суп-пюре з гарбуза з фрикадельками мене надихнуло те, що осіння пора вже поступається зимі, на вулиці стає сумно, зникають кольорові фарби. Щоб підняти настрій та наситити організм корисною гарбузовою стравою, сьогодні я зварю цей дуже ніжний та сонячний суп-пюре. Продовжувати читання Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Смачні бутерброди з ковбасою, сиром і огірком
Робити бутерброди — моє улюблене заняття в кулінарії. Я люблю придумувати різні поєднання продуктів, відкривати нові смаки та робити різні презентації для простих, але завжди популярних на святкових застіллях бутербродів. Сьогодні на вечерю готувала бутерброди з вершковим маслом, ковбасою, твердим сиром та свіжим огірком. Продовжувати читання Смачні бутерброди з ковбасою, сиром і огірком
Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці
Картопля з грибами, запечена в духовці в соусі зі сметани — пікантна та ситна страва на вечерю, де усі інгредієнти збалансовані. Таке поєднання продуктів створює не тільки чудовий смак, але й неймовірний аромат. Сметана надає картоплі особливу ніжність та вершкові нотки, а гриби доповнюють страву пікантністю. Продовжувати читання Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці
Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею
Щука, запечена в духовці й фарширована морквою та цибулею, є чудовим варіантом швидкого та смачного приготування риби на обід чи вечерю. Не варто лякатися назви страви. Рецепт насправді досить простий, а на приготування не прийдеться витрачати багато часу. Продовжувати читання Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею
Овочевий террін з грибами лисичками
Террін з кабачків з грибами та сиром – це страва запозичена з французької кухні (фр. Terrine). Така назва через прямокутну форму. Террін нагадує й паштет й запіканку. Він має повітряну та ніжну структуру й гарно ріжеться. Продовжувати читання Овочевий террін з грибами лисичками
Селянський суп з пшоном, картоплею та гусячими потрухами
Густий, ситний, насичений суп із гусячих потрухів, пшона та картоплі відмінно зігріє в холодні місяці. Ця перша страва вариться на бульйоні, для якого підійдуть будь-які тельбухи (серце, печінка, шлунок). Продовжувати читання Селянський суп з пшоном, картоплею та гусячими потрухами