Бігос або бігус – дивовижна та стародавня страва польської кухні, яку, я вважаю, потрібно зареєструвати в ЮНЕСКО, як культурний та історичний пам’ятник. Я шуткую, але для того, щоб приготувати традиційну старовинну страву, дійсно потрібно знати історію: на чому, з яких продуктів, коли та у якій послідовності готували в давні часи. Продовжувати читання Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами
Інгредієнт рецептів: Ялівець
Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Страва виходить смачною і дуже ароматною. Продовжувати читання Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Домашня буженина зі свинини в духовці – з часником і ягодами ялівця
Пряна, ніжна і соковита свинина запечена в духовці з часником і ялівцем, стане ідеальним доповненням до овочевих закусок, бутербродів і багатьох гарнірів. Продовжувати читання Домашня буженина зі свинини в духовці – з часником і ягодами ялівця
Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем
Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Продовжувати читання Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем