Свою гастрономічну популярність крабові палички завоювали вже давно. Найчастіше даний продукт використовується для того, щоб приготувати дуже смачні домашні салати, в тому числі, і на святковий стіл. Продовжувати читання Дуже смачний салат з крабовими паличками і сиром, яблуком і яйцем
Інгредієнт рецептів: Яблуко
Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця
Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця
Оселедець під шубою з яблуком і без яєць – незвичайний та смачний рецепт
До святкового застілля в нашій родині заведено готувати багато різноманітних салатів. Щоб порадувати рідних новими рецептами та смаками доводиться частенько експериментувати з класичними варіантами страв, додаючи нові компоненти. Саме так народився новий рецепт оселедця під шубою – без яєць, але з яблуками. Продовжувати читання Оселедець під шубою з яблуком і без яєць – незвичайний та смачний рецепт
Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо
Шанувальники смачної випічки добре знайомі з віденським штруделем. Цей десерт родом з Австрії готується з прісного витяжного тіста з начинкою із яблуками, вишнями та сиром. Рецепт смачного хрусткого рулету поступово розійшовся по всьому світу в різних варіаціях, тому сьогодні можна зустріти штруделі і з листкового тіста, і з різноманітними несолодкими начинками (м’ясом, рибою чи яйцями). Продовжувати читання Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо
Простий яблучний пряник на сметані з варенням і халвою
Сьогодні презентую свій досить незвичайний рецепт домашнього пряника с яблуком, повидлом та халвою в тісті. Поєднання складових досить оригінальне та дуже вдале. Коли мені вперше запропонували спробувати цей яблучний пряник на сметані, то спочатку я, навіть, не здогадалась, з яких інгредієнтів він зроблений. Я зрозуміла тільки одне – це смачно і його треба повторити вдома! Продовжувати читання Простий яблучний пряник на сметані з варенням і халвою
Салат з дайкона з морквою без майонезу – смачний овочевий салат з рослинною олією
Солодку редьку дайкон можна або купити, або виростити самотужки на дачі. До речі, це дуже корисний овоч, в ньому багато кальцію та вітаміну С, а ще, він містить клітковину. В Японії та Китаї страви з дайкону дуже поширені, причому, редьку можуть і смажити, і тушити. Ми, здебільшого, звикли використовувати його у салатах. Продовжувати читання Салат з дайкона з морквою без майонезу – смачний овочевий салат з рослинною олією
Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві в аерогрилі
Сьогодні пропоную приготувати просту та швидку, можна навіть сказати «ліниву» страву, що потребує мінімальних трудовитрат. Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві виходить неймовірно смачною. Ви правильно здогадались, мова йде про, так звану, п’яну курку, яка свою назву отримала завдяки запіканню в алкогольних парах. При такому способі приготування куряче м’ясо гарантовано виходить соковитим та ароматним завдяки додаванню яблук та хмільним хлібно-солодовим парам міцного темного пива. Продовжувати читання Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві в аерогрилі
Дієтичний салат з гарбуза з яблуком і родзинками під апельсиновим соусом
Салати з гарбуза, яблук та родзинок – це дуже смачна, дієтична та вітамінна страва, яку неймовірно легко приготувати. Продовжувати читання Дієтичний салат з гарбуза з яблуком і родзинками під апельсиновим соусом
Смачний фруктовий салат зі згущеним молоком – приготування за п’ять хвилин
Більшість матусь звикли піклуватися про харчові звички своїх малюків. Вони, наприклад, правильно вважають, що краще привчити дитину до фруктів, ніж до цукерок. Фрукти містять дуже багато корисних вітамінів і інших речовин, які позитивно впливають на ріст і розвиток, особливо, молодого організму. Продовжувати читання Смачний фруктовий салат зі згущеним молоком – приготування за п’ять хвилин
Фруктовий день на дієті Шість пелюсток
Шостий день – останній день дієти 6 пелюсток. В цей день можна пити фруктовий сік та їсти фрукти в кількості 1-1,5 кілограма. Фрукти можуть бути як свіжими, так і запеченими. Продовжувати читання Фруктовий день на дієті Шість пелюсток