Смачний шашлик з курячих крилець в маринаді з вина й майонезу

Шашлик з курячих крилець – це дуже смачно. Найважливіше в цій справі вибирати якісну сировину. Крильця мають бути свіжими, великими та без дефектів. Поламані крила для шашлику не годяться, тому що їх погано нанизувати на шампур, а під час запікання вони втрачають форму та можуть впасти у вогонь. Продовжувати читання Смачний шашлик з курячих крилець в маринаді з вина й майонезу

Смачний свинячий шашлик в майонезі і вині

Шашлик, маринований в майонезі та вині, це дуже смачно і апетитно. Такий шашлик краще подавати з соусом ткемалі.
Продовжувати читання Смачний свинячий шашлик в майонезі і вині

Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні

Ця неймовірно смачна качка смажена на сковороді шматочками подається на стол без кісток зі смачним та оригінальним гарніром у вигляді яєчних та картопляних кульок. Рецепт приготування порціонно смаженої качки, який я сьогодні пропоную, родом із Англії. Якщо ви любите смакувати мясом цього домашнього птаха, то обов’язково спробуйте повторити його в домашніх умовах.

Продовжувати читання Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні

Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.

Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Риба короп по-англійськи, як приготувати коропа – смачний рецепт

Риба короп, приготовлена за цим рецептом з англійської кухні, хороша як святкова страва, але при цьому, підійде і для дієтичного харчування, тому що, риба не піддається смаженню, а тільки припускається з овочами.

Продовжувати читання Риба короп по-англійськи, як приготувати коропа – смачний рецепт

Баранина мадера-стю

Тушкована баранина з картоплею, овочами і вином в англійській кухні називається коротко – баранина мадера-стю. Від звичного для нас рагу, її відрізняє, хіба що, мадера. Як смачно приготувати таку екзотичну страву нам повідає цей рецепт.

Продовжувати читання Баранина мадера-стю

Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні

Смачна, запечена у духовці зі сметаною та додатково тушкована в соусі з ягід смородини і вишні, куряча грудка виходить соковита та пікантна. Вона стане ідеальною вишуканою стравою приготовленою нашвидкоруч, яка підійде для свята, романтичної вечері та для звичайної повсякденної трапези. Продовжувати читання Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні