Шашлик з курячих крилець – це дуже смачно. Найважливіше в цій справі вибирати якісну сировину. Крильця мають бути свіжими, великими та без дефектів. Поламані крила для шашлику не годяться, тому що їх погано нанизувати на шампур, а під час запікання вони втрачають форму та можуть впасти у вогонь. Продовжувати читання Смачний шашлик з курячих крилець в маринаді з вина й майонезу
Інгредієнт рецептів: Вино
Смачний свинячий шашлик в майонезі і вині
Шашлик, маринований в майонезі та вині, це дуже смачно і апетитно. Такий шашлик краще подавати з соусом ткемалі.
Продовжувати читання Смачний свинячий шашлик в майонезі і вині
Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт
Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт
Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні
Ця неймовірно смачна качка смажена на сковороді шматочками подається на стол без кісток зі смачним та оригінальним гарніром у вигляді яєчних та картопляних кульок. Рецепт приготування порціонно смаженої качки, який я сьогодні пропоную, родом із Англії. Якщо ви любите смакувати мясом цього домашнього птаха, то обов’язково спробуйте повторити його в домашніх умовах.
Продовжувати читання Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні
Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт
Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.
Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт
Риба короп по-англійськи, як приготувати коропа – смачний рецепт
Продовжувати читання Риба короп по-англійськи, як приготувати коропа – смачний рецепт
Баранина мадера-стю
Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні
Смачна, запечена у духовці зі сметаною та додатково тушкована в соусі з ягід смородини і вишні, куряча грудка виходить соковита та пікантна. Вона стане ідеальною вишуканою стравою приготовленою нашвидкоруч, яка підійде для свята, романтичної вечері та для звичайної повсякденної трапези. Продовжувати читання Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні