Риба тушкована з овочами та рисовим гарніром – страва за правилом тарілки

Є один спосіб здорового харчування, при якому не треба стежити за кожною зайвою калорією та враховувати все до міліграма. Він називається «правилом тарілки». Тут все досить просто, потрібно лише уявно поділити тарілку на 4 частини. Перша чверть повинна бути наповнена білковими продуктами (м’ясом, рибою, птицею, грибами, яйцями, соєю), друга – вуглеводами (крупами, картоплею, пастою тощо), ну а решту слід виділити для овочів.
Продовжувати читання Риба тушкована з овочами та рисовим гарніром – страва за правилом тарілки

Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Запечені печериці з баклажанами та сиром – це дуже смачно. Існує багато способів приготування запечених грибів. Ця стаття присвячена рецепту фаршированих шампіньйонів з шинкою та сиром під винним соусом, що має більш святковий характер.

Продовжувати читання Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Курячі ніжки в мультиварці, запечені з майонезом, вином і спеціями

Буває так, що замариновані курячі ніжки на шашлик, не вдається, через погодні умови, приготувати на вугіллі. У такому випадку їх можна запекти в мультиварці. Продовжувати читання Курячі ніжки в мультиварці, запечені з майонезом, вином і спеціями

Простий шашлик з курячих крилець, в майонезі, гірчиці і вині

У День всіх закоханих приготування гастрономічних ласощів лягло на плечі чоловіка. Але я не залишилася осторонь, а з вечора замаринувала майбутній шашлик з курячих крилець в улюблених спеціях, гірчиці і вині. Продовжувати читання Простий шашлик з курячих крилець, в майонезі, гірчиці і вині

Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі – курка Три Склянки або курка Сань Бей

Азійська кухня сьогодні є трендовою. Саме тому пропонуємо вам  приготувати нестандартну страву  – Курка Сан Бей або Курка Три Склянки. Це цікава і смачна їжа, яка сподобається поціновувачам Східних страв. Продовжувати читання Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі – курка Три Склянки або курка Сань Бей