Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні

Дуже легко, в домашніх умовах, приготувати варено-копчену груднинку з ніжним смаком і неймовірним ароматом. Зроблена власноруч, варено-копчена груднинка стане ситною холодною закускою на святковому столі. Зберігати її можна в холодильнику біля двох тижнів. Продовжувати читання Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні

Як фарбувати яйця в цибулинні на Великдень – незвичайні способи фарбування

Великдень настане зовсім скоро.  Це одне з найбільших християнських свят зі своїми древніми традиціями. Окрім приготування традиційних великодніх страв, сучасні господині прагнуть зробити красиві писанки та крашанки без хімічних барвників. Продовжувати читання Як фарбувати яйця в цибулинні на Великдень – незвичайні способи фарбування

Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні.  Маринується воно з червоним перцем та часником.  Результат – дивовижний!  Сало виходить надзвичайно ніжним.  А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне!  Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.

Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування

Рецепт приготування скумбрії в цибулинні давно прославився на просторах інтернету. Не варто зволікати, а слід наважитися приготувати цю рибну закуску в себе на кухні. Продовжувати читання Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування

Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму

Хочу сьогодні поділитися рецептом скумбрії фальшивого копчення, приготування якої забере у вас всього-на-всього три дні. Готова солона скумбрія в цибулинні і чаї виходить дуже смачна і ароматна. Продовжувати читання Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму