Дуже легко, в домашніх умовах, приготувати варено-копчену груднинку з ніжним смаком і неймовірним ароматом. Зроблена власноруч, варено-копчена груднинка стане ситною холодною закускою на святковому столі. Зберігати її можна в холодильнику біля двох тижнів. Продовжувати читання Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні
Інгредієнт рецептів: Цибулиння
Як фарбувати яйця в цибулинні на Великдень – незвичайні способи фарбування
Великдень настане зовсім скоро. Це одне з найбільших християнських свят зі своїми древніми традиціями. Окрім приготування традиційних великодніх страв, сучасні господині прагнуть зробити красиві писанки та крашанки без хімічних барвників. Продовжувати читання Як фарбувати яйця в цибулинні на Великдень – незвичайні способи фарбування
Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка
Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні. Маринується воно з червоним перцем та часником. Результат – дивовижний! Сало виходить надзвичайно ніжним. А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне! Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.
Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка
Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування
Рецепт приготування скумбрії в цибулинні давно прославився на просторах інтернету. Не варто зволікати, а слід наважитися приготувати цю рибну закуску в себе на кухні. Продовжувати читання Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування
Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму
Хочу сьогодні поділитися рецептом скумбрії фальшивого копчення, приготування якої забере у вас всього-на-всього три дні. Готова солона скумбрія в цибулинні і чаї виходить дуже смачна і ароматна. Продовжувати читання Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму