Простий яблучний пиріг з корицею до чаю

Запашний та смачний яблучний пиріг з корицею – відмінний варіант випічки до чаю. Пиріг готується легко та швидко, а з’їдається ще скоріше. Яблуко та кориця — ідеальне поєднання, разом вони створюють дивовижне розмаїття смаку та аромату. Продовжувати читання Простий яблучний пиріг з корицею до чаю

Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Випічка у вигляді кошиків чи трояндочок – проста і смачна. Пропонуємо вам рецепт з грушею і гарбузом. Продовжувати читання Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Смачний дріжджовий пиріг з гарбузом і горіхами

Легкий рецепт смачного пирога з гарбузом безсумнівно сподобається усім читачкам. Гарбуз, горіхи, кориця та тростинний цукор – це ідеальний тандем. Пиріг, у підсумку має повітряну структуру, за умови, якщо його перед випіканням залишити “підрости”. Продовжувати читання Смачний дріжджовий пиріг з гарбузом і горіхами

Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо

Шанувальники смачної випічки добре знайомі з віденським штруделем. Цей десерт родом з Австрії готується з прісного витяжного тіста з начинкою із яблуками, вишнями та сиром. Рецепт смачного хрусткого рулету поступово розійшовся по всьому світу в різних варіаціях, тому сьогодні можна зустріти штруделі і з листкового тіста, і з різноманітними несолодкими начинками (м’ясом, рибою чи яйцями). Продовжувати читання Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо

Найсмачніший штрудель з вишнею та витяжне тісто для штруделя

Сьогодні в мене грандіозні плани – приготувати класичну віденську випічку – штрудель з вишнями. Тут я наочно продемонструю процес приготування найсмачнішого витяжного тіста на покроково зроблених фото та поділюся з вами секретом правильного розтягування (розкачування) тіста для штруделів. Продовжувати читання Найсмачніший штрудель з вишнею та витяжне тісто для штруделя

Тонкі млинці фламбе з апельсиновим соусом

Романтичний вечір із друзями смачно доповнять млинці фламбе. Тонкі млинці на молоці слід напекти заздалегідь, а також завчасно підготувати апельсини й вичавити з них сік для соусу. Потім залишиться лише вимкнути світло, засвітити свічки й фламбувати млинці. Продовжувати читання Тонкі млинці фламбе з апельсиновим соусом

Домашні рогалики на сметані і маргарині з повидлом

Рогалики на сметані – це дуже проста і смачна випічка, яку легко приготувати. Продовжувати читання Домашні рогалики на сметані і маргарині з повидлом