Серед величезного розмаїття різних домашніх тортів бісквітні ніколи не втрачають своєї популярності. Вони подобаються і кондитерам, і господиням за порівняно просте приготування і, практично, необмежені можливості комбінації начинок, просочень і кремів. Продовжувати читання Швейцарський торт – домашній бісквітно-сирний торт з шоколадом
Інгредієнт рецептів: Цедра лимонна
Сирний крем з вершками для торта – з шоколадом та ароматом лимона
Сир – не тільки ідеальна основа для запіканок, сирників і мусів. Його можна успішно застосовувати щоб зробити ніжний і смачний сирно-вершковий крем для торта. Причому, ніхто і ніколи не здогадається, що в такому запашному і ніжному кремі ховається не дуже улюблений багатьма дітьми сир. Такий сирний крем з вершками відмінно підходить для перемащування бісквітних коржів. Він не сильно вологий, так що я рекомендую додатково просочувати коржі сиропом, кавою чи іншим просочення. Продовжувати читання Сирний крем з вершками для торта – з шоколадом та ароматом лимона
Карамелізовані груші в сиропі половинками – десерт та фруктовий прошарок для торта
Ви любите експериментувати зі смаками і текстурою своїх десертів? Особисто я – дуже люблю. І зараз хочу поділиться з вами ідеєю, як перетворити звичайну грушу (можна навіть тверду і недозрілу) у найсмачніший десерт та делікатес. Таку карамельну грушу можна використовувати для прошарку тортів або приготування десертів. Продовжувати читання Карамелізовані груші в сиропі половинками – десерт та фруктовий прошарок для торта