Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Доволі банальна життєва історія стала причиною появи в нашій родині цієї страви. Звернулася до чоловіка з проханням порізати рибу на шматочки, щоб їх можна було посмажити. Він порізав рибу великими стейками. Такі товсті шматки риби смажити довелося б доволі довго. Ба більше, весь будинок буде смердіти смаженою рибою. Рішення прийнято було швидко – потрібно запекти товстолобика в духовці, попередньо просочивши соусом. Соус виготовила з наявних у холодильнику продуктів, що підходили до рибної страви. Продовжувати читання Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Смачний товстолобик, смажений на сковороді

Товстолобик — це річкова риба, вона має яскравий специфічний запах, який багатьом не подобається, тому деякі господині уникають готувати таку рибу. Пропоную свій смачний рецепт смаженого товстолобика з ароматом лимону та прованських трав. Продовжувати читання Смачний товстолобик, смажений на сковороді