Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Паста зіті  – це звичайні макарони у вигляді великих коротеньких трубочок. Ви не раз бачили такі ж макарони у звичайному магазині, але вони, як правило, відрізняються від італійської пасти зіті складом борошна та технологією приготування. Тому, все ж, раджу для цієї страви купити оригінальні макарони зіті.  Продовжувати читання Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи

Для того щоб ситно наготувати рідних ввечері, можна запропонувати їм смачну, пікантну та ароматну курку з ананасами та перцем, доповнену солодкою консервованою кукурудзою. Ця страва запозичена з китайської кухні. Крім ананасів до такої курятини гарно підійдуть манго, кисле яблуко, груша та, навіть, ягоди (кизилу, барбарису чи ялівцю). Продовжувати читання Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи

Домашній соус для салату – три кращих рецепта

До будь-якого салату: просто з овочів чи з найскладніших компонентів, потрібна заправка. Якщо Ви постійно заправляєте салати сметаною, майонезом чи рослинною олією, то, спробувавши три мої нові рецепти, Ви приготуєте звичайні салати з оригінальними та пікантними смаками. Продовжувати читання Домашній соус для салату – три кращих рецепта

Швидка піца з лаваша з м’ясними фрикадельками в духовці

Тим, хто дуже любить піцу, сподобається рецепт де не потрібно витрачати час на приготування тіста. Замість нього можна використати товстий грузинський лаваш. Продовжувати читання Швидка піца з лаваша з м’ясними фрикадельками в духовці

Фрикадельки в духовці або тефтелі з фаршу без рису запечені у копченій грудинці та соусі з овочів

Бувають моменти, коли хочеться приготувати щось оригінальне або додати до повсякденної страви якусь пікантну «родзинку». На такий випадок пропоную відмінний варіант запеченої у духовці страви – звичайні фрикадельки, огорнуті в запашну копчену грудинку. Продовжувати читання Фрикадельки в духовці або тефтелі з фаршу без рису запечені у копченій грудинці та соусі з овочів

М’ясні тефтелі з рисом в томатній підливі з овочами

Пропоную вашій увазі простий рецепт, що я запозичила в італійській кухні. Обіцянки автора рецепту виправдались на всі 200 відсотків. Адже, м’ясні тефтелі з рисом в томатній підливі готуються дуже легко і виходить неймовірно смачні.
Продовжувати читання М’ясні тефтелі з рисом в томатній підливі з овочами

Сирні ньокки з овочевим соусом

Італійські ньокки приготовлені з сиру з базиліком були запозичені мною у знаменитого італійського шеф-кухаря Марко Сакко, який так захоплююче розповідав про приготування цієї страви, що мені відразу ж захотілося її спробувати. Продовжувати читання Сирні ньокки з овочевим соусом

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Домашній гамбургер з котлетою і сиром

Дуже просто приготувати смачні гамбургери з соковитою котлеткою всередині для вечірки з друзями. На додаток до таких бутербродів можна окремо приготувати картоплю фрі. Але це, так би мовити, вже на ваш розсуд. Продовжувати читання Домашній гамбургер з котлетою і сиром