Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Соус болоньєзе – це італійська страва, яка, насправді, готується набагато легше, ніж може здатися на  перший погляд. Для італійців цей соус є повсякденним, бо його легко зробити. Тому  ми зараз поділимося з вами рецептом страви. Продовжувати читання Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

На мою думку, популярну нині по всьому світу піцу вперше приготував зовсім не шеф-кухар ресторану, а яка-небудь скупа італійська господиня, що звикла нічого не викидати з холодильника і використовувати наявні продукти до останньої крихти.
Продовжувати читання Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

Дуже смачний салат з авокадо, курячою грудкою, сиром і овочами

Салат з авокадо, овочів, сиру та курячої грудки – це дуже смачна та дієтична страва. Вона сподобається любителям корисної та малокалорійної їжі.  Продовжувати читання Дуже смачний салат з авокадо, курячою грудкою, сиром і овочами

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м’яса, овочевих салатів або закусок. Продовжувати читання Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста