Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт приготування гарного на смак та привабливого на вигляд закусочного пирога з подвійною начинкою та чудовою назвою – пиріг-соняшник з двома начинками. Як зрозуміло із назви, робиться він у вигляді яскравої квітки. В якості начинки використовується дві суміші – м’ясо та гриби, картопля та сир. Продовжувати читання Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром
Інгредієнт рецептів: Сир тертий
Смачні сирні грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді
Смачний повноцінний сніданок зранку, є запорукою успішного й продуктивного робочого дня. Більшості не вистачає часу щоб поснідати, а даремно. Продовжувати читання Смачні сирні грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді
Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом
Запечені печериці з баклажанами та сиром – це дуже смачно. Існує багато способів приготування запечених грибів. Ця стаття присвячена рецепту фаршированих шампіньйонів з шинкою та сиром під винним соусом, що має більш святковий характер.
Продовжувати читання Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом
Рибна запіканка в духовці з сиром і цибулею-пореєм
Рибна запіканка з цибулею – це естонська страва, яка готується з будь-якої морської риби: тріска, минтай, хек. Щоб запіканка вийшла просто ідеальною, краще брати філе. Але можна обійтися і звичайною патраною рибкою. Продовжувати читання Рибна запіканка в духовці з сиром і цибулею-пореєм