Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Найсмачніший рататуй з баклажанів

Рататуй – це французька страва, що з’явилася в Провансі. Пропонуємо простий рецепт його приготування. Тим, хто хоче зробити гостру страву, рекомендуємо додати червоний перець. Продовжувати читання Найсмачніший рататуй з баклажанів

Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Курка є досить доступним продуктом. Вона входить до складу страв практично всіх національних кухонь світу. Куряче м’ясо обожнюють і дорослі, і діти. Воно чудово підійде для дієтичного меню та святкової вечері. Продовжувати читання Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Хрусткі картопляні кульки з сиром в панірувальних сухарях

Ніжні, з духмяною хрусткою скоринкою картопляні кульки з сиром сулугуні, — це надзвичайно проста та швидка у приготуванні страва, дуже ароматна, поживна та смачна. Продовжувати читання Хрусткі картопляні кульки з сиром в панірувальних сухарях

Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів – смачний та соковитий

Головною м’ясною стравою та справжньою прикрасою будь-якого святкового застілля стане ніжний курячий шніцель в ароматній сирній паніровці. Готується страва вельми просто та достатньо швидко.
Продовжувати читання Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів – смачний та соковитий

М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні

Ароматне м’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачна і ароматна, але й оригінальна страва. Продовжувати читання М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні