Бісквітний рулет Червоний оксамит – з кремом маскарпоне і ягідно-фруктовим просоченням

Сьогодні вирішила спекти дуже смачний та вишуканий бісквітний рулет Червоний оксамит. Начинка – карамельний вершковий кремом з маскарпоне з тонким відтінком кави. Крім того, бісквітний корж має кисленьке фруктово-ягідне просочення, зроблене з яблук і журавлини. Таке просочення для бісквітів прекрасно гармонує з усіма складовими десерту і тонко підкреслює його смакові якості. Продовжувати читання Бісквітний рулет Червоний оксамит – з кремом маскарпоне і ягідно-фруктовим просоченням

Багатоярусний новорічний торт Свічка – домашній бісквітний торт з солоною карамеллю

Готуючись зустріти Новий рік, хочеться зберегти тематику вечора і в оформленні десертів. Ось і народилась у мене ідея створити новорічний торт Свічка чи то Свіча – смачний багаторівневий бісквітний торт з солоною карамеллю. У ефектному і красиво оформленому десерті карамельні бісквітні коржі чергуються з ніжним вершково-карамельним кремом з маскарпоне та з фруктовою начинкою. Продовжувати читання Багатоярусний новорічний торт Свічка – домашній бісквітний торт з солоною карамеллю

Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям

Сьогодні в покроково оформленому рецепті з фото розповім як готувати дуже смачний, але не простий у приготуванні та дорогий на вигляд та за вартістю складових – велюровий торт з трьома різними мусовимі шарами: желейно-фруктовими компоте і кавово-шоколадним бісквітом. Продовжувати читання Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям

Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Сьогодні буду готувати дуже смачний мармуровий Брауні з вершковим сиром. Неймовірно цікаве поєднання рідкої і щільної текстури двох видів тіста, які прекрасно доповнили один одного в цьому рецепті. Продовжувати читання Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць

Запропонований сьогодні кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків готується без яєць. Він відмінно підходить для наповнення не тільки торта Тірамісу, але і для будь-якого бісквітного торта та десертів. Зауважу, що його приготуванням потребує вашої уваги. Якщо шоколад і каву недостатньо охолодити, то крем попливе, вийде рідким і відновити його вже не буде можливості. Щоб вершково-шоколадний крем для Тірамісу з маскарпоне та кави вийшов достатньо густим, потрібно точно слідувати покроково викладеним в фото-рецепті рекомендаціям. Творіть не поспішаючи і насолоджуйтеся як процесом, так і результатом. Продовжувати читання Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць

Бісквіт на гарячому молоці з сиром маскарпоне чи рікоттою – пишний та смачний

Сьогодні я приготувала пишний бісквіт на гарячому молоці з вершковим сиром і поспішаю поділитись цим рецептом. Його приготування потребує часу та уваги, але смак і якість гідні того, щоб повозитись з ним. Головне, дотримуватись усіх наведених в описі рекомендацій і смачний високий бісквіт незабаром з’явиться на вашому столі. Докладний рецепт з покроково зробленим фото-описом допоможе вам самостійно повторити його приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Бісквіт на гарячому молоці з сиром маскарпоне чи рікоттою – пишний та смачний

Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем

Сьогодні пропоную домашнім кондитерам приготувати разом зі мною дуже-дуже-дуже смачний багатошаровий бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками (горіховою та грушевою). Всі частини десерту з’єднує воєдино ніжний крем-мус. А ще, мій покроково оформлений рецепт з фото докладно продемонструє як правильно нанести на один десерт два різних покриття: велюр і дзеркальну глазур (гляссаж). Остаточно оформити такий мусовий торт кожна господиня може в залежності від того, для якого торжества його зроблено: на день народження, день ангела, день закоханих, Новий рік, Різдво чи то будь-який інший привід. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам у домашніх умовах зробити все смачно, красиво і незвично. Продовжувати читання Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем

Бісквітний торт Сніжинка – з вершковим кремом та шоколадним візерунком

Порадуйте себе в новорічну ніч ексклюзивним десертом, що вражає багатогранним смаком і красою оформлення. Бісквітний торт Сніжинка, ефектний домашній новорічний торт з ананасовим компоте, стане прикрасою вашого святкового застілля. Внесе до нього нотку свіжості та, воістину, світського шику. Продовжувати читання Бісквітний торт Сніжинка – з вершковим кремом та шоколадним візерунком

Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок

Крем є основоположною частиною торта, так як від нього залежить і смак, і оформлення всього десерту. Запропонований сьогодні карамельний крем з маскарпоне і вершками має дуже ніжну і приємну на смак текстуру. Продовжувати читання Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок