Мусові тістечка із дзеркальною глазур’ю, шоколадом, ананасом і ківі

Сьогодні будемо готувати надзвичайно легкий, немов хмаринка, десерт. Це мусові міні-тістечка покриті дзеркальною глазур’ю (яка ще має назву глясаж) з шоколадом, ананасом та ківі. Продовжувати читання Мусові тістечка із дзеркальною глазур’ю, шоколадом, ананасом і ківі

Новорічне тістечко Ялинка з кремом

Новорічне тістечко Ялинка стане прикрасою святкового столу на Новий Рік.  Ще б пак!  Адже воно у формі ялинки! Продовжувати читання Новорічне тістечко Ялинка з кремом

Вафельний ріжок з кремом з маскарпоне – оригінальний вафельний десерт

Сьогодні я підготувала для Вас рецепт надзвичайно смачного вафельного десерту з маскарпоне та вершками.  Крім того, я розповім, що потрібно робити для того, щоб вафельні ріжки не розмокали від начинки, а залишалися хрусткими і не втрачали власну форму. Продовжувати читання Вафельний ріжок з кремом з маскарпоне – оригінальний вафельний десерт

Італійське торт-морозиво Семіфредо з карамельним топінгом і праліне

Кожному варто хоча б один раз у житті спробувати смачне італійське торт-морозиво Семіфредо (що значить “напівхолодне”, тобто заморожувати його не потрібно). Ця стаття – це унікальна можливість навчитися готувати його власноручно. Продовжувати читання Італійське торт-морозиво Семіфредо з карамельним топінгом і праліне

Смачна новорічна ялинка з профітролей – новорічний торт з карамельним топінгом

Торт з заварного тіста Ялинка з карамельним топінгом – це гарна новорічна солодка прикраса, яку точно оцінять всі ваші гості. Продовжувати читання Смачна новорічна ялинка з профітролей – новорічний торт з карамельним топінгом

Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне

Сьогодні буду робити смачний кавовий торт з яблучним бісквітом, шоколадним та фіалковим мусом і гляссажем. Відразу скажу, що запропонований цього разу двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю не найпростіший для виготовлення, але заради смачного та ефектного кінцевого результату варто прикладати зусилля. Продовжувати читання Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне

Бісквітний торт на день народження – з мусом, ананасовим кулі, мармуровим гляссажем

Мені дуже сподобався рецепт торта Алена Дюкаса і я вирішила приготувати його на таке чудове свято, як день народження. Всі рекомендації від Алена Дюкаса я постаралася передати в точності. Його рецепт використаний в основному торті, а маленький торт у вигляді прикраси, що розмістився зверху – це вже моє доопрацювання. Цей бісквітний торт на день народження вийшов красивий, смачний та повітряний, з невимовним у словах переходом смакових відчуттів від кави до ананасу і ванілі.  Продовжувати читання Бісквітний торт на день народження – з мусом, ананасовим кулі, мармуровим гляссажем

Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом

Сьогодні розкажу про найсмачніший домашній торт Тірамісу з маскарпоне.  Особливість саме цього десерту в тому, що ніжний вершковий крем зроблено не просто з цукром, а з використанням італійської меренги. Цей рецепт я запозичила у П’єра Ерме. Якщо дотримуватися його рекомендацій, то торт Тірамісу з желатином і в домашніх умовах  виходить такий саме смачний, як і у цього відомого кулінара. Продовжувати читання Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом

Вишневий торт з маскарпоне – дворівневий муссовий торт на день Закоханих чи на день народження

Не простий у приготуванні, але дуже красивий та смачний бісквітний торт з мусовим кремом я сьогодні приготувала. Дворівневий бісквітний муссовий вишневий торт з маскарпоне вийшов дуже ніжний. Кислинка вишень, дуже пікантно відтіняє смак шоколадно-вершкового мусу. Цей дует виявився просто ідеальним. Продовжувати читання Вишневий торт з маскарпоне – дворівневий муссовий торт на день Закоханих чи на день народження

Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді

Прекрасний італійський десерт, який я готую з яйцями, маскарпоне, вершками та з печивом Савоярді, дозволяє насолодитися чудовим смаком кавового тірамісу навіть тим, хто боїться вживати страви з використанням сирих яєць. Продовжувати читання Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді