Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)
Інгредієнт рецептів: Сухі гриби
Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом
Рецепт пісного борщу з квасолею, грибами та гарбузом має “глибоке коріння”. Господиня, що чемно з ним поділилася, дізналася про нього від своєї бабусі. Готувати такий борщ зовсім нескладно, проте смак і аромат швидко полонить серця всіх присутніх за сімейним столом. Цю першу страву оцінять вегетаріанці та люди, що дотримуються пісних днів. Продовжувати читання Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом
Курка, тушкована з грибами: свіжим печерицями та сушеними лісовими грибами
Якщо Ви хочете потішити домашніх надзвичайно смачною стравою, пропоную господиням цей рецепт — корисне та ситне рагу з курятини та свіжих печериць, з додаванням ароматних сушених лісових грибів. Продовжувати читання Курка, тушкована з грибами: свіжим печерицями та сушеними лісовими грибами
Запечена в духовці картопля під сирним соусом по-франузьки – картопля Гратен
Сьогодні хочу познайомити вас із популярною у Франції стравою – картоплею гратен. Це запечена в духовці картопля під сирним соусом. В соус додаються ще і вершки, грибний порошок та яйця. В цій смачній страві гармонійно поєднуються всі смаки: картоплі та грибів, ніжних вершків, яєць та сиру.
Продовжувати читання Запечена в духовці картопля під сирним соусом по-франузьки – картопля Гратен