Міркуєте, з чого приготувати смачний та корисний овочевий гарнір? Візьміть за основу спаржеву квасолю. Цей різновид стручкової квасолі ціниться за соковиті та ніжні стручки, що мають солодкуватий смак. Тушкована спаржева квасоля з овочами – відмінна альтернатива поживної другої страви, що підійде для вегетаріанського та пісного меню. Продовжувати читання Тушкована спаржева квасоля з овочами – смачна, пісна та корисна овочева страва
Інгредієнт рецептів: Спаржева квасоля
Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Нирки свинячі – це не найпопулярніший субпродукт. Тому що, їх потрібно довго готувати, враховуючи всі моменти оброблювання: вимочування, промивання та багаторазове варіння. Продовжувати читання Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти
Сьогодні хочу познайомити вас із дуже корисним селеровим супом, що є основною стравою вельми ефективної та популярної у всьому світі Боннської дієти. Цей овочевий дієтичний суп з селерою інколи називають просто овочевим або цибульним, а ще – жироспалюючим.
Продовжувати читання Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти
Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні
Мексиканська кухня – дуже цікава та різноманітна. І тим, хто любить нестандартні смакові поєднання та гостренький присмак, варто спробувати щось із мексиканських страв. Наприклад – чилі кон карне.
Продовжувати читання Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні