Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем 

Спрінг-роли – це фаршировані млинці, зроблені з рисового паперу. До нього загортають різні начинки: м’ясні, овочеві, грибні, сирні, рибні, зроблені з інших морепродуктів, рисової локшини та, навіть, з фруктів. Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем – це типова страва у в’єтнамській, китайській, японській та індонезійській кухнях. Відмінності містяться лише у деяких традиціях приготування. За своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом спрінг-роли схожі на фаршировані млинці. Їх їдять холодними або обсмажують у фритюрі. Мова сьогодні піде про в’єтнамські рисові млинці або, як їх ще називають, в’єтнамські ковбаски. Продовжувати читання Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем