Класичний гарячий буряковий суп з м’ясом – готуємо борщ без капусти

Чи готували ви колись борщ без капусти? Ні? Тоді пропоную вашій увазі рецепт борщу, який мені ще мама готувала, коли я була зовсім маленькою. Продовжувати читання Класичний гарячий буряковий суп з м’ясом – готуємо борщ без капусти

Смачна смажена картопля на сковороді з салом і яйцем

Сьогодні поділюся рецептом відмінної страви на друге, яка точно припаде до душі вашій родині.  Це смачна та запашна смажена картопелька. З яйцями та салом. Страва виходить дуже ситна завдяки своїм складовим. Продовжувати читання Смачна смажена картопля на сковороді з салом і яйцем

Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Суп мінестроне – один з найпопулярніших італійських супів.  Готується він на м’ясному бульйоні з додаванням квасолі, картоплі та інших овочів.  Іноді у мінестроне додають різноманітні сезонні овочі та біле вино й обов’язково прикрашають твердим тертим сиром.  У класичному варіанті це пармезан. Продовжувати читання Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Смачний зелений борщ з замороженим щавлем в мультиварці

Нещодавно, я приготувала в мультиварці апетитний, наваристий зелений борщ зі свинячим м’ясом і засмажкою з шпику. Зауважу, що смачний зелений борщ можна приготувати не тільки зі свіжого щавлю, заморожений, Продовжувати читання Смачний зелений борщ з замороженим щавлем в мультиварці

Террін з печінки

Холодна закуска з печінки під назвою террін вельми популярна в італійській кухні. Їх готують з різних видів м’яса і риби, додаючи в фарш різноманітні спеції та запікаючи в духовці. Тут, розглянемо рецепт приготування террін з печінки.

Продовжувати читання Террін з печінки

Дикий фазан в духовці – маринований у вині і запечений в рукаві для запікання

Так склалося, що я дружина мисливця, тому готувати дичину мені доводиться доволі часто. Але м’ясо більшості диких тварин і птахів досить сухе і приготувати з нього смачну і соковиту вечерю зможе не кожна господиня. Хочу поділитися з вами своїм перевіреним домашнім методом запікання фазана в духовці в рукаві для запікання. Дикий фазан маринований у вині та приготовлений таким способом, виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним. Продовжувати читання Дикий фазан в духовці – маринований у вині і запечений в рукаві для запікання