Готуючись зустріти Новий рік, хочеться зберегти тематику вечора і в оформленні десертів. Ось і народилась у мене ідея створити новорічний торт Свічка чи то Свіча – смачний багаторівневий бісквітний торт з солоною карамеллю. У ефектному і красиво оформленому десерті карамельні бісквітні коржі чергуються з ніжним вершково-карамельним кремом з маскарпоне та з фруктовою начинкою. Продовжувати читання Багатоярусний новорічний торт Свічка – домашній бісквітний торт з солоною карамеллю
Інгредієнт рецептів: Шоколадний атлас
Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям
Сьогодні в покроково оформленому рецепті з фото розповім як готувати дуже смачний, але не простий у приготуванні та дорогий на вигляд та за вартістю складових – велюровий торт з трьома різними мусовимі шарами: желейно-фруктовими компоте і кавово-шоколадним бісквітом. Продовжувати читання Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям