Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий

Мій сьогоднішній рецепт точно припаде до смаку любителям шоколадної випічки. Тож зустрічайте – смачний шоколадний торт Пташине молоко готується на основі шоколадного бісквіту з ніжним прошарком крему та шоколадною глазур’ю. Цей кулінарний шедевр стане прикрасою святкового столу та справжньою насолодою для ласунів. Продовжувати читання Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий

Французький полуничний торт Фрезье з кремом Муслін

Класичний торт Фрезье (Fraiser Cake) – це смачний та ефектний літній десерт основою якого є  бісквіт Женуаз (він же генуезький бісквіт), що добре тримає форму та є м’який, мов хмаринка; ніжний заварний крем Муслін, який ховається за половинками соковитої достиглої полуниці. Гармонійне поєднання цих складових просто саме тане в роту, наповнюючи вас ягідною свіжістю, легкою кислинкою та вишуканим ароматом ванілі. Бісквіт же тільки підсилює  смак та відчуття невагомості десерту. Цей французький полуничний торт отримав свою назву саме завдяки цій смачної і не менш красивій ягоді (фр. Fraisier – полуниця). Продовжувати читання Французький полуничний торт Фрезье з кремом Муслін

Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне

Сьогодні буду робити смачний кавовий торт з яблучним бісквітом, шоколадним та фіалковим мусом і гляссажем. Відразу скажу, що запропонований цього разу двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю не найпростіший для виготовлення, але заради смачного та ефектного кінцевого результату варто прикладати зусилля. Продовжувати читання Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне

Лінивий Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом та шоколадною глазур’ю

Щоб спокійно відпочити та насолодитися будь-яким святом, слід заздалегідь приготувати рідним смаколики і не поратись довго на кухні. Цього разу я вирішила побалувати себе і близьких смачним Наполеоном швидкого приготування. Щоб зробити легко зробити класичний смачний десерт скористалася придбаним в магазині листковим тістом. Коржі доповнив ванільний заварний крем без масла та сметанкова глазур. Продовжувати читання Лінивий Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом та шоколадною глазур’ю

Торт Червоний оксамит в домашніх умовах – оригінальний покроковий рецепт з фото

Сьогодні я приготувала неймовірно смачний і дуже красивий біло-червоний оксамитовий торт. Приготування в домашніх умовах я рекомендую розділити на етапи. У перший день пекти червоний оксамитовий бісквіт, а білковий масляний крем з вершками, ванільний мус, дзеркальну глазур (гляссаж) і саму збірку торта залишити на другий день. Продовжувати читання Торт Червоний оксамит в домашніх умовах – оригінальний покроковий рецепт з фото

Мусовий торт з начинкою-компоте з смородини покритий дзеркальною глазур’ю

Щоб приготувати цей смачний і ніжний мусовий торт з начинкою-компоте з смородини покритий дзеркальною глазур’ю в домашніх умовах вам знадобиться: час, терпіння і дотримання всіх рекомендацій, зазначених в рецепті. Покроково зроблені фото допоможуть не наробити помилок в процесі приготування. У підсумку, отримаєте гарний, ніжний і смачний домашній мусовий торт з компоте – фруктово-желейним прошарком, в якому шоколадний мус з фіалковим ароматом чудово гармонує з кислинкою смородинового компоте. Продовжувати читання Мусовий торт з начинкою-компоте з смородини покритий дзеркальною глазур’ю

Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем

Сьогодні пропоную домашнім кондитерам приготувати разом зі мною дуже-дуже-дуже смачний багатошаровий бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками (горіховою та грушевою). Всі частини десерту з’єднує воєдино ніжний крем-мус. А ще, мій покроково оформлений рецепт з фото докладно продемонструє як правильно нанести на один десерт два різних покриття: велюр і дзеркальну глазур (гляссаж). Остаточно оформити такий мусовий торт кожна господиня може в залежності від того, для якого торжества його зроблено: на день народження, день ангела, день закоханих, Новий рік, Різдво чи то будь-який інший привід. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам у домашніх умовах зробити все смачно, красиво і незвично. Продовжувати читання Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем

Шоколадний ганаш для вирівнювання торта з шоколаду та масла

Вирівнювання тортів ганашем застосовують для того, щоб десерт мав рівні поверхні та добре тримав форму, що дозволяє домогтися гарних результатів у їх виготовленні та оформленні. Продовжувати читання Шоколадний ганаш для вирівнювання торта з шоколаду та масла